27 Юни 2011

  Детето Лъв

  Публикувана в Бебе
  Оценете
  (0 гласа)

  Слънцето ще влезе в знака на Лъва на 23 юли рано сутринта в 6.15 ч. и ще остане там до 23 август на обяд.

  Черти от характера

  Лъвът, както се знае, е царят на Зодиака. Раждането на малко Лъвче е много важен факт за всички вкъщи. Дошла е една царствена душа, която ще расте, ще се развива и ще утвърждава себе си с животворящата енергия на Слънцето. Лъвът е благородна, щедра натура, отговорна, с чувство за собствено достойнство и значимост. Важно за него е да се изявява, да има публика, да е на „сцената” на живота, да е в центъра на компанията, да е водещ в колектива.
  Творческият импулс е много силен и жизненоважен за развитието и израстването на Лъва. Децата от тази зодия са горди и независими, смели, сърдечни, щедри и великодушни. Растат волни, освободени, не зачитат граници и норми. Ограниченията за Лъва са пагубни и нездравословни.

  Как да му помагате
  Родителите на детето Лъв имат много важна и трудна задача. Към него те трябва да подхождат с много такт и разбиране, с уважение и зачитане на волята му.
   Ограничавайте самонадеяността, високомерието, нетърпимостта, егоизма на малкия Лъв.
   Помагайте му да развива благородство, искреност, вдъхновение, воля за победа и любов, даряваща живот, топлина и светлина.
   Не се опитвайте да пречупвате волята на Лъва и неговия ентусиазъм.
   Ако искате да имате любещо дете, с голямо и чисто сърце, царствена щедрост и великодушие, насърчавайте го да бъде себе си и му се възхищавайте. Обичайте го и ценете чудесните му качества.
   Помагайте на детето Лъв да стане пълноценна личност и го насърчавайте да върви по пътя на живота с изправена глава и горещо сърце. В това е силата на Лъва – да води и да го следват.
   Научете го да си поставя високи цели, поощрявайте щедростта и алтруизма му.
   Не критикувайте детето в присъствие на други хора, за да не накърнявате достойнството му.
   Ако очаквате второ дете, а първото е зодия Лъв, непрестанно му показвайте, че любовта ви към него не се е променила и вие продължавате много да го обичате.

  Прогноза
  Родените тази година Лъвчета ще са много любознателни. Ще търсят справедливост и хармония, ще са храбри и решителни, често импулсивни. Те ще притежават огромна сила на духа и волята. Щедростта им ще е пословична и ще им донесе слава и почести. Домът и независимостта ще са най-важни за тях, както и любовта към огнените ритми. Музиката ще ги зарежда и ще им осигурява хармония. Те ще се стремят винаги да влизат в ролята на водещи, да са душата на компанията. Честни и отговорни, ще са обаче доста доверчиви, защото ще вярват, че и другите са като тях. Благородството и извисеността им над всичко дребно ще определя поведението им през целия живот.
  Представителите на зодията ще имат интереси в областта на философията и ще притежават изобретателен ум, ентусиазъм и сила да влияят на общественото мнение. Те са родени победители, но великодушни към победените. Никога обаче няма да се отказват от следващи битки.

  Милена Тод. Христова
  акушерка, астролог
  www.astro-vega.com

  Още в Мода

  От бременни за бременни

  Пола или панталон? Кои са най-предпочитаните модели обувки? Имат ли място аксесоарите в тоалета на бременната? Попитахме няколко бъдещи майки как предпочитат да се обличат.… Прочети още »
  Още в тази категория: « Детето Рак Вярно ли е? »
  9 Месеца

  Списание "9 месеца" е първото специализирано издание за бременност и майчинство в България. Любопитните материали и статии имат за цел да ви информират и да ви бъдат полезни, но не заместват медицинската консултация и индивидуалния подход на специалистите към пациентите.

  Оставете коментар

  Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  Калкулатори
  Овулационен калкулатор
  Изчислете най-добрите дни за зачеване
  Калкулатор бременност
  Изчислете вашата гестационна седмица
  Калкулатор за пола на бебето
  Вижте момиче или момче очаквате
  Калкулатор за кръвна група
  Изчислете бъдещата кръвна група на детето ви
  Най-новото от "9 месеца"
  Избрано видео
  • Последно публикувани
  • Най-четени
  Bebino шампоан - вълшебства за бебета
  beb2
  Bebino сапун - син - вълшебства за бебета
  beb3
  Bebino пудра - синя - вълшебства за бебета
  Beb1
  Инфлуцид - Първа линия на защита от вируси
  infl
  Шуслерова сол №3 - За "железен" имунитет
  sh