11 Дек 2010

Дете зодия Водолей

Публикувана в Свободно време
Оценете
(0 гласа)


Слънцето влиза в знака на Водолея на 20 януари 2011 г. от 12 ч. 18 мин и ще остане в този знак до 19 февруари т.г.
Водолеят е оригинална и творческа личност, проявява изобретателност и има голямо въображение. Макар и да зачита традициите и общоприетите норми, независимият и новаторски дух го води извън отъпканите пътища към нови хоризонти. С живия си и остър ум бързо разгадава същността на хората и ситуациите. Той е разсъдлив, обича да размишлява, да анализира, прогнозира и да планира действията си. Естествен, общителен, непринуден и открит, Водолеят има нужда непрекъснато да се среща и да общува с хора. Това му се удава, защото е открит, прям и приветлив. Обича новото, откритията, изненадите и се стреми към разнообразие в ежедневието. Лесно се приспособява към хората и ситуациите. Бързо се адаптира, умее да импровизира и да приема внезапните промени. Представителите на тази зодия са емоционални, мечтатели и идеалисти, търсещи необичайни преживявания. Техният творчески дух ги води към неизвестното и ирационалното. Не винаги са здраво стъпили на земята, въпреки уменията да разбират другите и да анализират. Поддържат двойствени отношения с материалния свят – от чистия материализъм до извисения аскетизъм.
Водолеите са пътешественици със свободен дух, които не обичат обвързването и се противопоставят на трайните връзки. Трудно истински се доверяват и са особено взискателни към хората, които допускат до себе си. В стремежа си към разнообразие непрекъснато правят планове, обичат да изненадват и да учудват околните, като очакват същото и от тях. Искрени, привързани и предани са към партньора си. Умеят да го изслушват и да го подкрепят в начинанията му.

Планетата, управляваща Водолея, е Уран. На тази планета се дължат новаторският дух, оригиналността, независимостта, стремежът към неизвестното, интуицията и прозорливостта. Уран се свързва със значителни промени в живота, които обикновено настъпват като неочаквани събития, като прищевки на съдбата. Тази планета води по нови пътища, стимулира към нови начинания, към преосмисляне на постигнатото. Отваря сетивата за нови възприятия. Окуражава човека да надскочи себе си и другите. Изразява порива за развитие и устременост към бъдещето.

Още в Традиции и обичаи

Празничното име

Едва ли можете да устоите на изкушението да наречете новороденото си дете с празнично име, ако щастливото събитие се случи на границата на две години.… Прочети още »

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Калкулатори
Овулационен калкулатор
Изчислете най-добрите дни за зачеване
Калкулатор бременност
Изчислете вашата гестационна седмица
Калкулатор за пола на бебето
Вижте момиче или момче очаквате
Калкулатор за кръвна група
Изчислете бъдещата кръвна група на детето ви
Най-новото от "9 месеца"
Избрано видео
  • Последно публикувани
  • Най-четени
Крем Живокост-балсам
Untitled 4
Крем Бифлекс
Untitled 3
Крем Антисиняк-Експрес
123456654321
Крем Антисиняк-Експрес с гримиращ ефект
Untitled 1
Бочко Крем при подсичане и кожни раздразнения Смрадлика
krem smradlika 2
Верен помощник при появата на първите признаци на подсичане и кожни раздразнения 40мл и 65мл