Лични данни

Политика за защита на личните данни (Privacy notice)

Обща информация
От 25 май 2018 г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Целта му е да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.
Като администратор на лични данни, „9 месеца“ ООД отговаря на всички изисквания на новата регулация, събира данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за целите на медията и ги пази отговорно и законосъобразно.

Информация относно Администратора на лични данни
1.Наименование „9 месеца“ ООД;
2.ЕИК/БУЛСТАТ: 121251640;
3.E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;
4.Телефон.: 02/ 946 13 69.

Информация относно компетентния надзорен орган
1.Наименование: Комисия за защита на личните данни;
2.Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2;
3.Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2;
4.Телефон:02/915 3 518;
5.Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;
6.Уеб сайт: www.cpdp.bg.

„9 месеца“ ООД осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни.

Основание и цели за събиране, обработване и съхраняване на Вашите лични данни
„9 месеца“ събира и обработва Вашите лични данни (имена, e-mail адрес, телефонен номер, град) въз основа на изричното ви съгласие и единствено за целите на медията:
   • записване и участие в наши събития;
   • изпращане на информация за събития, безплатни лекции и кампании;
   • изпращане на информационни съобщения за промени, свързани с обявени събития;
   • изпращане на полезна информация, свързана с бременността и майчинството;
   • създаване на профил в www.9m-bg.com и осигуряване на пълна функционалност на платформата;
   • статистически цели;
   • участие в конкурси и игри;
   • за журналистически цели.

„9 месеца“ спазва следните принципи при обработката на Вашите лични данни:
   • законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
   • неприкосновеностт на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнени заявки за регистрация;
   • вашите данни няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в Общите условияте условия и при изричното ви съгласие.

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява „9 месеца“ ООД?
„9 месеца“ ООД извършва следните операции с личните данни за следните цели:

  •  Име и фамилия – използват се за:
    1.регистрация в сайта www.9m-bg.com;
    2.участие в томбола с награди на място на всяка лекция, част от инициативата „С „9 месеца“ на училище“;
    3.заявяване на присъствие в събитие по телефон, e-mail, чрез формата за регистрация в сайта или на място;
    4.получаване на абонамент за списание „9 месеца“;
    5.за участие в игри и конкурси.
  • E-mail адрес – използва се за:
    1.регистрация в сайта www.9m-bg.com;
    2.изпращане на информация, свързана с бременността и майчинството;
    3.изпращане на покани за предстоящи събития и кампании.
  • Телефонен номер – използва се за:
    1.записване за предстоящи събития чрез формата на сайта www.9m-bg.com;
    2.за уведомяване при промяна, свързана с обявено събитие;
    3.получаване на абонамент за списание „9 месеца“;
    4.за участие в игри и конкурси.
  • Град (адрес) – използва се за:
    1.записване за предстоящо събитие;
    2.изпращане на награди от конкурси и игри;
    3.получаване на абонамент за списание „9 месеца“.
  • Снимков материал за журналистически цели и участие в конкурси и игри

„9 месеца“ ООД не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:

  • разкриват расов или етнически произход;
  • разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
  • данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.

Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните ви данни

Оттегляне на съгласието за обработване и съхраняване на личните Ви данни
Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани от „9 месеца“ ООД за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез съобщение на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Право на достъп
Вие имате право да изискате и получите от „9 месеца“ ООД потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас.
Вие имате право да получите достъп до данните, свързани с него, както и до информацията, отнасяща се до събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни.

Право на коригиране или попълване
Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни чрез отправяне на искане до „9 месеца“ ООД.

Право на изтриване
Вие имате правото да поискате от „9 месеца“ изтриване на свързаните с Вас лични данни, а „9 месеца“ има задължението да ги изтрие, когато е налице някое от посочените по-долу основания:
   • личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;
   • вие оттеглите своето съгласие, върху което се основава обработването на данните и няма друго правно основание за обработването;
   • вие възразите срещу обработването на свързаните с Вас лични данни, включително за целите на директния маркетинг и няма законни основания за обработването, които да имат преимущество;
   • личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на ЕС или правото на държава членка, което се прилага спрямо „9 месеца“ ООД.

„9 месеца“ ООД не е длъжен да изтрие личните данни, ако ги съхранява и обработва:
   • за упражняване на правото на свобода на изразяването и правото на информация;
   • за спазване на правно задължение, което изисква обработване, предвидено в правото на ЕС или правото на държавата членка, което се прилага спрямо Администратора или за изпълнението на задача от обществен интерес или при упражняването на официални правомощия, които са му предоставени;
   • по причини от обществен интерес в областта на общественото здраве;
   • за целите на архивирането в обществен интерес, за научни или исторически изследвания или за статистически цели;
   • за установяването, упражняването или защитата на правни претенции.

„9 месеца“ ООД не изтрива данните, които има законово задължение да съхранява, включително за защита по повод отправени срещу него съдебни претенции или доказване на свои права.

Калкулатори
Овулационен калкулатор
Изчислете най-добрите дни за зачеване
Калкулатор бременност
Изчислете вашата гестационна седмица
Калкулатор за пола на бебето
Вижте момиче или момче очаквате
Калкулатор за кръвна група
Изчислете бъдещата кръвна група на детето ви
Най-новото от "9 месеца"
Избрано видео
  • Последно публикувани
  • Най-четени
Душ гел & шампоан за деца с портокал
EN CMYK Orange Kids ShowerShampoo
Слънцезащитен лосион с еделвайс за чувствителна кожа SPF 30
00 RGB SUN Baby Kids SPF 30 150ml 24047700 PAC
Слънцезащитен лосион с еделвайс за чувствителна кожа SPF 50
00 RGB SUN Baby Kids SPF 50 50ml 24047400 PAC
Душ гел & шампоан за деца със сладка ванилия
EN CMYK Vanilla Kids ShowerShampoo
Душ гел & шампоан за деца с освежаващ лимон
EN CMYK Lime Kids ShowerShampoo