14 Май 2009

  Сайт за професионална реализация он-лайн

  Публикувана в В помощ на мама
  Оценете
  (0 гласа)

  Нов сайт ще помага на майките да работят от дома си по време на майчинството. „Настоящата идея се роди от разказите на майки, които се чувстват професионално и социално непълноценни по време на своето майчинство, както и на жени, които „обмислят” (отлагат) своето майчинство заради страха от загуба на професионална квалификация и социално самочувствие по време на своята изолация от „активното общество” разказва Александра Антонова.

  Младата майка си е поставила за цел да привлече съмишленици от различни организации, фирми, големи работодатели, майки и медии за създаването и стартирането на новия сайт за професионална реализация.

  Списание „9 месеца” също застана зад идеята и вече се допитва до посетителите на сайта си. 70% от попълнилите анкетата са категорични, че искат да работят он-лайн, а  близо 18% са склонни да опитат, за да поддържат професионалния си и социален тонус.

  Разколебаното професионално и социално самочувствие на съвременната жена я връща по-бързо на работа като създава вътрешносемейни проблеми от различно естество: непълноценно отглеждане на децата в детските градини, усложняване на отношенията със семейните партньори, неефикасно протичане на възпитателния процес, категорична е Александра. Тя вече е направила списък на професиите, които могат да бъдат упражнявани пълноценно и от дома. Такива са: преводаческите услуги; създаване, редактиране и коригиране на текстове от всякакъв характер; юридическите консултации; счетоводни консултации; медицински консултации; инженерно-проектантска дейност; рекламно обслужване: създаване и консултиране на дизайн на рекламни брошури, текстове, клипове и всякакви  други форми на рекламно представяне; създаване и консултиране на дизайн от всякакъв характер – на книжни издания, интериор, екстериор и др.;  произвеждането и предлагането на дизайнерски стоки; разработване на всякакъв вид програми, електронни сайтове, игри и др.

  Александра Антонова е уверена, че идеята ще намери още съмишленици и ще бъде реализирана.

  Още в В помощ на мама

  Първата фризура – Как да подстригвате бебето

  Спазвайте три основни принципа – действайте спокойно, не бързайте и бъдете нащрек, за да може да противодействате на евентуални движения на малкото човече. Използвайте специална… Прочети още »
  9 Месеца

  Списание "9 месеца" е първото специализирано издание за бременност и майчинство в България. Любопитните материали и статии имат за цел да ви информират и да ви бъдат полезни, но не заместват медицинската консултация и индивидуалния подход на специалистите към пациентите.

  Оставете коментар

  Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  Калкулатори
  Овулационен калкулатор
  Изчислете най-добрите дни за зачеване
  Калкулатор бременност
  Изчислете вашата гестационна седмица
  Калкулатор за пола на бебето
  Вижте момиче или момче очаквате
  Калкулатор за кръвна група
  Изчислете бъдещата кръвна група на детето ви
  Най-новото от "9 месеца"
  Избрано видео
  • Последно публикувани
  • Най-четени
  Bebino шампоан - вълшебства за бебета
  beb2
  Bebino сапун - син - вълшебства за бебета
  beb3
  Bebino пудра - синя - вълшебства за бебета
  Beb1
  Инфлуцид - Първа линия на защита от вируси
  infl
  Шуслерова сол №3 - За "железен" имунитет
  sh