×

  Внимание

  JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 51
  29 Май 2019

  Невидимите приятелчета на децата

  Оценете
  (1 глас)

  До 7-годишна възраст децата имат много силна връзка с невидимия свят около нас и с по-висши измерения, умеят да общуват с феи, приказни герои и необясними за нас, възрастните, мистични същности. Малките притежават по-голяма способност да виждат и да разговарят с тези същества, отколкото ние, обяснява Милена Иванова, нумеролог, специалист по фън шуй и ангелска терапия, получила сертификат от световноизвестната Дорийн Върчу. „Имам приятелка, чиято дъщеря е на 4 години. Тя отказва да спи в стаята на родителите си, защото по думите й в нея нямало феи – усмихва се Милена. – Предпочита детската си стая, защото там, върху корниза, често вижда да седи Мечо Пух. Попитах я как изглежда и тя го описа с подробности. Оказа се, че той донякъде прилича на героя, когото познаваме от анимационните филмчета. Обясни ми, че обича да седи нависоко и да си люлее крачетата. Разказа още, че невинаги го вижда – понякога е там, понякога изчезва.“

  „Приказките, които четем на децата си, трябва да ни напомнят, че тази реалност съществува, независимо че не я виждаме. А вълшебните герои не са плод на нечия фантазия, нито пък са литературна измислица. Колкото и да не ни се вярва, те живеят близо до нас, категорична е Милена. – Имам честта феите да се показват и на мен, дори три от тях бдят над леглото ми вкъщи и в определени моменти ми проговарят, като ми дават напътствия – признава тя. – Проблясват като светлини или ги виждам като малки фигурки с продълговати телца. Усещам енергията им, а понякога виждам и цели изречения, които текат като на екран пред очите ми. Питам ги как се казват, те ми отговарят. Интересен факт е, че феите могат по-бързо да материализират желания, отколкото ангелите. Обяснението е, че те са по-близо до нас, по-плътни са в сравнение с ангелите. С феите се общува по-лесно, когато човек е сред природата. Досега са ми се представили 12 феи, които описвам подробно в книгата си, която скоро ще излезе.“

  В някои части на света повече хора виждат тези вълшебни създания и не се съмняват в тяхното съществуване. Ето защо се съобразяват къде строят сгради, за да не ги смущават, да не им нарушат обиталищата, както и да не замърсяват околната среда. Милена обяснява, че феите например не понасят битовата химия, която ползваме за почистване на домовете си. Ето защо тя използва етерични масла, които капва във водата, с която мие пода и различни повърхности вкъщи.

  Съвременните деца са по-различни – интуитивни, сензитивни и тяхното развитие до голяма степен зависи от отношението на родителите им. Когато поотраснат, някои от тях спират да разказват за приказните си видения и невидими приятелчета, тъй като реакцията на родителите доста често е неправилна. Възрастните не им вярват, казват им, че си фантазират и това ги наранява. Ако родителите имат правилен подход към случващото се, тази сетивност ще се съхрани. Тя не бива да се притъпява, категорична е нумероложката. „Имам позната, чието дете вижда хората в цветове, и двамата с него превръщаха това в игра и се забавляваха – споделя Милена. – След време тя осъзна, че 5-годишният й син всъщност вижда аурата на хората. Присъствала съм на такава разходка и способностите на това момченце много ме впечатлиха. Често съм наблюдавала как малчуганите сякаш се вглъбяват в себе си, докато си общуват с невидими същества. Това се забелязва особено когато се заиграят и за тях е съвсем естествено състояние.“

  Когато детето е по-малко, тези способности са напълно естествени за него. Още преди да е започнало да гради рамката за материалния свят, то се възприема естествено. Когато порасне и започне да слуша мнението на околните, тогава може да осъзнае, че има необикновени умения и да се затвори, да не споделя, да се страхува да разказва какво вижда и преживява, за да не му се смеят, обидят или да го помислят за по-различен.

  Тези невидими приятелчета, феи и други приказни същества не се появяват на деца или възрастни хора, които биха се притеснили от този факт. По своята същност те са светли същества и не биха искали да стресират или притесняват когото и да било. Те спазват свободната воля на хората.

  Често им поставят диагноза „различен“ и ги тъпчат с лекарства

  След 1995 г. вече се раждат деца с друг тип енергийна система. Милена наблюдава и нумерологичните им карти, които са доста интересни. Обяснява, че родените от 2000 г. нататък имат по-голяма свобода в избора си, по-голяма интуитивност, по-освободени са. Не случайно тези души са избрали да се родят по това време. Децата, родени след 2000 г., са коренно различни – склонни са да експериментират, да изпробват нови неща, да преживяват нови ситуации, имат съвсем различен мироглед. Много неща знаят и разбират по рождение и не се налага да им се обяснява толкова подробно. Това не е случайно, защото ние сме в един преход и тяхната мисия е да помогнат за трансформацията на Земята като цяло и по-лесно да се осъществят тези промени.

  „Познавам и друго необикновено дете, чиито родители, за съжаление, са предимно в материалния свят, не вярват в тези по-мистични неща, не се интересуват от невидимото – разказва Милена. – Те дори не разбраха, че детето им има дарба. Дори в един период го тъпчеха с лекарства и му бяха поставили диагноза „различен”, без да разбират в какво се състои това. Всъщност това не е болест и е важно родителите да разбират децата си и да оценяват правилно паранормалните им способности. Този тип деца често ги наричат индигови или кристални, но за мен точно тези са по-различни от тях, с по-специална мисия.“

  Отношението на родителите към необикновените малчугани

  Родителите трябва много да четат, да се информират и да се консултират със специалисти – психолози, езотерици, за да не попречат на развитието на малките и да не ги объркат. Понякога ненужно на децата се дават лекарства, от които няма полза, поставят им се неправилни диагнози. За жалост, по-голямата част от родителите са неосъзнати и живеят прекалено много в материалния свят. Потънали са в работа, кариера, занимания вкъщи, проблеми, сметки и за децата не остава време, не им се обръща достатъчно внимание. За малките са изключително важни отношението, вниманието и любовта на мама и татко, те имат нужда да растат обградени с обич.

  Възможно е да се случи в семейство с две деца едното да вижда приказни същества, а другото – не. Тогава е още по-важно как ще подходят родителите към тази деликатна ситуация. За съжаление, малко са тези, които осъзнават колко сериозна е тя. Факт е, че езотериците, които работят с този казус и могат да помогнат, не са много. Повечето психолози използват традиционни методики, които в подобни случаи не действат. Важно е и родителите какво са готови да чуят и разберат. Налага се те да разширяват познанията си извън традиционното и видимото. Да са наясно, че всички приказки и фантастични истории, които сме чели и смятаме за литературна измислица, всъщност са съвсем реални и са писани от хора, които ги виждат или са канали за информация от висши сфери. Наивно е да смятаме, че сме единствени във Вселената.

  „Познавах една възрастна дама, която постоянно контактуваше с приказния свят. Имаше тези способности от детска възраст – разказва Милена. – В една от стаите на дома й имаше подредени много кукли и фигурки на приказни герои, които тя колекционираше от години. Те създаваха особено усещане на всеки, прекрачил прага на тази стая. Дамата много помагаше на хората, но в един момент се случи така, че се увлече повече в печеленето на пари, стана доста комерсиална. Един ден ми призна: „За съжаление, моята приказка ме напусна“. Нейните приказни герои спряха да й се показват и тя не можеше повече да общува с тях.“

  Има няколко матрици, от които идват и от които се превъплъщават днешните деца. Една от тях е матрицата на звездните хора и душите, които идват от нея, са много информирани. Виждат куп неща в този свят, които на нас ни убягват. Тези деца лесно боравят с всякаква техника, раждат се с тези знания и са подготвени за новото време. Скоро Милена се удивила как едно тригодишно дете борави с дистанционното на телевизор, как си търси канала с детски филмчета.

  Според нумероложката сега много ангели слизат на земята, те също подпомагат този преход и трансформация на Земята. В новите деца се превъплъщават все повече ангелски същности и сродни души. Децата, както и всички ние идваме от различни приказни светове и измерения. Душата ни се превъплъщава в различни образи. А фактът, че не виждаме нещо с физическите очи, не означава, че то не съществува. Просто не сме развили своите интуитивни и други способности, които са много по- големи, отколкото предполагаме, обобщава Милена. Затова не бива да отричаме и игнорираме това, което не разбираме.

  Текст: Феодорина Ляскова

  Още в Кърмене

  Осигурете си спокойствие

  В каква обстановка е подходящо да кърмя? Колкото и да сте уморена и напрегната, преди да започнете кърменето, трябва да се отпуснете. Настанете се удобно,… Прочети още »
  9 Месеца

  Списание "9 месеца" е първото специализирано издание за бременност и майчинство в България. Любопитните материали и статии имат за цел да ви информират и да ви бъдат полезни, но не заместват медицинската консултация и индивидуалния подход на специалистите към пациентите.

  Оставете коментар

  Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  Калкулатори
  Овулационен калкулатор
  Изчислете най-добрите дни за зачеване
  Калкулатор бременност
  Изчислете вашата гестационна седмица
  Калкулатор за пола на бебето
  Вижте момиче или момче очаквате
  Калкулатор за кръвна група
  Изчислете бъдещата кръвна група на детето ви
  Най-новото от "9 месеца"
  Избрано видео
  • Последно публикувани
  • Най-четени
  Bebino шампоан - вълшебства за бебета
  beb2
  Bebino сапун - син - вълшебства за бебета
  beb3
  Bebino пудра - синя - вълшебства за бебета
  Beb1
  Инфлуцид - Първа линия на защита от вируси
  infl
  Шуслерова сол №3 - За "железен" имунитет
  sh