01 Май 2009

  Пролетна фантазия със СНБМ

  Публикувана в Новини
  Оценете
  (0 гласа)

  Пролет е и отново е време за детск празник “ПРОЛЕТНА ФАНТАЗИЯ”.Сдружение “Настоящи и бъдещи майки” за трета поредна година кани всички деца и техните родители на весел празник. Пак ще има театър, песни и танци! Пак ще има рисунки и награди! През тази година сдружението ще покаже колко полезни са плодовете и зеленчуците и как да се храним, за да бъдем здрави и игриви.

  Заповядайте на 17 май 2009 г. от 10:00 ч. в Дом на културата “Средец”
  (до парк Оборище).Цена на билет: 4 лв. за възрастен, 4 лв. за едно дете, 3 лв. за второ дете,
   а всяко следващо влиза безплатно.

  Празникът ще ви предложи:
  • детско  театрално представление, танци, песни и много балони;
  • конкурс за детски рисунки на тема “Забавни истории с плодове и зеленчуци” с награди;
  • откупуване на рисунките.

  Детските рисунки за конкурса трябва да бъдат изпратени до 8 май 2009 г. включително (важи пощенското клеймо) на адрес: СНБМ,  1408 София, п. к. №5 или да бъдат донесени лично на Женя Вълова в Сити Център София, етаж 1 – Гранд Оптикс. Рисунки, колажи, апликации с паста, природни материали, билки и подправки - пълна свобода за импровизации! Важното е да се придържате към темата за здравословното и полезно хранене и творбите да бъдат формат А4, като на видно място са написани имената и възрастта на художника, както и телефон за контакт. Наградите ще връчи жури от СНБМ, което ще отличи победителите, разпределени в три възрастови групи: до 6 години, от 7 до 9 години и над 10 години.

  Набраните по време на празника средства ще бъдат използвани за работата на сдружението, за организираните от СНБМ срещи и мероприятия и за подготвяните за 2009 г. инициативи.  Основните приоритети за тази година са:
  • Недостигът на места в детските ясли и градини в София и в страната, както и всички други актуални проблеми в тази област;
  • Здравословно и рационално хранене в детските заведения, изграждане на правилна хранителна култура и навици, информираност, активно движение;
  • Подобряване състоянието на детските площадки в България и изграждането на нови, съобразени с европейските изисквания за безопасност;
  • Актуализиране на имунизационния календар на страната ни.

  По време на празника родителите ще имат възможност да се запознаят по-подробно с работата на СНБМ, да зададат своите въпроси и да отправят предложенията си във връзка с провежданите през 2009 г. инициативи. Ще се радваме тези, които ни познават и искат да се присъединят към нас, да го направят по време на празника. Всички членове на сдружението работят изцяло на доброволни начала и не получават никакви възнаграждения. Изцяло на доброволни начала ще участва и водещата на събитието.

  Още в Захранване

  Слабото дете - Наистина ли няма апетит?

  Слабо дете не означава болно дете. Обикновено това са хиперактивни деца. Виждали сте “щиглец”, който не може да се спре на едно място. Дори и… Прочети още »
  9 Месеца

  Списание "9 месеца" е първото специализирано издание за бременност и майчинство в България. Любопитните материали и статии имат за цел да ви информират и да ви бъдат полезни, но не заместват медицинската консултация и индивидуалния подход на специалистите към пациентите.

  Оставете коментар

  Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  Калкулатори
  Овулационен калкулатор
  Изчислете най-добрите дни за зачеване
  Калкулатор бременност
  Изчислете вашата гестационна седмица
  Калкулатор за пола на бебето
  Вижте момиче или момче очаквате
  Калкулатор за кръвна група
  Изчислете бъдещата кръвна група на детето ви
  Най-новото от "9 месеца"
  • Последно публикувани
  • Най-четени
  Bebino шампоан - вълшебства за бебета
  beb2
  Bebino сапун - син - вълшебства за бебета
  beb3
  Bebino пудра - синя - вълшебства за бебета
  Beb1
  Инфлуцид - Първа линия на защита от вируси
  infl
  Шуслерова сол №3 - За "железен" имунитет
  sh