×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 60
11 Фев 2016

Телец - 21.04 - 21.05

От
Публикувана в Зодиак
Оценете
(0 гласа)

Телецът е първият знак на стихията Земя. Най-силният знак на Зодиака, знак на изобилието и плодородието, наричан още „рогът на изобилието”. Родените под този знак се характеризират с голяма твърдост и упоритост. Устойчиви и стабилни, те обичат удобствата на дома, лукса, добрата и качествена храна. Търпението е тяхна отличителна черта, като и предаността, покорството, верността и постоянството. Те вършат всичко сигурно, здраво и уверено. Мирът, търпението и смирението са качествата, на които могат да учат другите знаци от Зодиака.
    Търпението на Телците е пословично. Най-ценното им качество е издържливостта, а порокът – упоритостта, граничеща с инат. Телците могат да бъдат водени чрез убеждение и придумване, но никога насила. Склонни са към бунтарство и незачитане на ценности и авторитети. Старомодни и консервативни, дори понякога са малко немърливи към облеклото и външния си вид. Пренебрегват или ненавиждат нещата, които не разбират. Фактите и идеите трябва дълго да бъдат преосмисляни (предъвквани) от тях, преди да бъдат усвоени и разбрани.
      Родените под знака на Телеца имат забележително чувство за хумор. Те са гении в трупането на пари и ценности и в управлението на финансите.
      Ранната семейна атмосфера и влиянието на родителите са много съдбовни за младия Телец. Те трябва да помогнат на своите деца Телци да преобразят своето себелюбие, защото иначе остават твърдоглави и инатливи. Когато хората се освободят от духовното невежество, децата ще бъдат отглеждани и възпитавани не само като физически същества, надарени с тяло и ум. Тяхното възпитание ще започва с идеята за душата и духа, които също живеят в детето. Така ще се  избегне насилието, както става днес. Съпротивляващият се и чувствен характер, инатът и бурните емоции и  противоречивите настроения на Телеца могат да бъдат пренасочени във вярната посока, преди напълно да са се развили. Тогава Телецът ще се преобрази в духовния символ  навита на кълбо змия – тайнственият змийски духовен огън, а не в Бика с дебелия врат. 
      Телецът е почвата на душата. Подгответе тази почва, за да берете сладки плодове!

Още в В помощ на мама

Живот на повикване

Мобилен телефон, факс, пейджър, email – всички тези постижения на технологията, измислени, за да улеснят живота ни, често ни пречат и затормозяват. Попитахме няколко читателки… Прочети още »

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Калкулатори
Овулационен калкулатор
Изчислете най-добрите дни за зачеване
Калкулатор бременност
Изчислете вашата гестационна седмица
Калкулатор за пола на бебето
Вижте момиче или момче очаквате
Калкулатор за кръвна група
Изчислете бъдещата кръвна група на детето ви
Най-новото от "9 месеца"
Избрано видео
  • Последно публикувани
  • Най-четени
Крем Живокост-балсам
Untitled 4
Крем Бифлекс
Untitled 3
Крем Антисиняк-Експрес
123456654321
Крем Антисиняк-Експрес с гримиращ ефект
Untitled 1
Бочко Крем при подсичане и кожни раздразнения Смрадлика
krem smradlika 2
Верен помощник при появата на първите признаци на подсичане и кожни раздразнения 40мл и 65мл