×

  Внимание

  JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 51
  21 Апр 2011

  Детето Близнаци

  Публикувана в Бебе
  Оценете
  (0 гласа)

  Слънцето ще влезе в знака Близнаци на 21 май в 11.25 ч. и ще грее там до 21 юни.

  Черти от характера

  Детето Близнаци се ражда с любопитство към всичко ново и различно и остава любознателно до дълбока старост. Децата от зодията са много наблюдателни, бързо проговарят и бързо учат и това е най-голямата им дарба. Да накараш един Близнак да замълчи, е цяло изкуство. Мълчанието може да е злато, но за тази най-бъбрива зодия говоренето е начин на живот.
  Близнакът никога не е сам. Винаги Близнаците са „двама”. Те като че ли имат две лица, две същности, две души, две мнения, две желания, две решения, два пъти повече говорят, два пъти повече мечтаят, два пъти по-бързо мислят, въобще искат всичко да е по две. Детето Близнак ще си избира по две играчки, ще чете две книги едновременно, ще има най-малко двама приятели, двама партньори в работата. По-късно в любовта като не може да има двама, винаги ще има резервен вариант – една явна и една тайна любов. Тази постоянна двойственост не натоварва Близнаците. Така те разнообразяват живота си, защото най-голямата беда за Близнака е да скучае, да не му е интересно, да му е тъпо, както днес се изразяват тийнейджърите.
  По характер малките Близнаци са изключително гъвкави, възприемчиви и приспособими. Те винаги могат да излязат от една ситуация с разумно обяснение, макар в последния момент да не са действали разумно.

  Децата от зодията не правят големи бели, но предпочитат да не се съобразяват със забраните. Могат да видоизменят истината (най-често в своя полза), представяйки я по подходящ начин, защото не търпят наказания, ограничения, а най-страшна за тях е липсата на комуникация.
  Близнаците съвършено владеят изкуството да заставаш на всяка позиция и да можеш да погледнеш на всичко и от другата страна. Тези качества ги правят идеални търговски представители, журналисти. Сред представителите на тази зодия има много видни интелектуалци, поети, писатели, учени изследователи.

  Как да му помагате
  Стремете се да заинтригувате детето Близнаци. Предлагайте му разнообразни занимания. В противен случай ще ви е много трудно да го удържите на едно място. Учете го да се концентрира, по-малко да бърза и да е по-задълбочено. Да довършва започнатото и да не разпилява силите си.
   Приемете като положително това, че то постоянно иска да надниква в неизследвани територии и непрекъснато задава въпроси.

   Не се налагайте на детето, а разговаряйте с него и му помагайте да ви разбира.
   Говорете с него като с възрастен на всякакви теми – jтака градите доверие!
   Ползвайте го като консултант от най-ранна възраст – децата, които се раждат сега, са много прозорливи.

  Прогноза
  Родените през тази година Близнаци ще са изключително талантливи. Те ще притежават красив и задълбочен ум, ще имат изящен усет към музиката и поезията. Ще бъдат здрави и жизнени, борбени и ще носят новото време в ума, сърцето и душата си. Те ще започнат своята „Одисея в Космоса” и ще са първите хора, стъпили на друга планета – Марс например, като най-близка. Планетата Уран – висшата октава на Меркурий (ума, разума, управителя на Близнаци), току-що навлезе в нов 84-годишен цикъл и това ще доведе до качествени промени в света.

  Милена Тод. Христова
  акушерка, астролог
  www.astro-vega.com

  Още в Да бъдеш баща

  Терзанията на бъдещия татко

  Загубили ума и дума, наблюдавате как с всеки изминал ден  любимата ви става все по-бременна. Тя често променя настроението си, плаче без причина, има неизпълними… Прочети още »
  9 Месеца

  Списание "9 месеца" е първото специализирано издание за бременност и майчинство в България. Любопитните материали и статии имат за цел да ви информират и да ви бъдат полезни, но не заместват медицинската консултация и индивидуалния подход на специалистите към пациентите.

  Оставете коментар

  Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  Калкулатори
  Овулационен калкулатор
  Изчислете най-добрите дни за зачеване
  Калкулатор бременност
  Изчислете вашата гестационна седмица
  Калкулатор за пола на бебето
  Вижте момиче или момче очаквате
  Калкулатор за кръвна група
  Изчислете бъдещата кръвна група на детето ви
  Най-новото от "9 месеца"
  Избрано видео
  • Последно публикувани
  • Най-четени